A Császártöltési Horgász Egyesület az idén már 12. alkalommal szervezte meg a horgásztábort. Az augusztus 17-én kezdődő  táborba 70 gyermek jelentkezett.

-Hirdetés-

A tábornyitó rendezvényen minden résztvevő az egyesület logójával ellátott pólót és horgász vödröt kapott ajándékba. A családok péntek délután  közösen felállították a sátraikat. Régi idők emlékeit idézve tábortűznél süthették meg a gyerekek és a felnőttek a vacsorára hozott kolbászt, szalonnát.

A szombati napon a horgászat mellett más változatos programok is várták a lurkókat.

Kicsiknek és nagyoknak, ügyes kezűeknek kerámiázás, sportverseny, rajzverseny. A császártöltési tűzoltók bemutatója és locsolás tömlővel vidám hangulatot teremtett a nagy hőségben. A nap egy látványos tűzijátékkal záródott, ahol a színek kavalkádjába gyönyörködhettek.

Vasárnap délelőtt reggel horgászverseny kezdődött a gyerekeknek és nyáron nincs is jobb, mint a hűs víz partján üldögélni és horgászszenvedélynek hódolni. Sajnos kevés halat fogtak a nagy meleg miatt, de az élmény megmarad.

Ebéd után a tábor zárásakor minden résztvevő kapott mézeskalácsot, hűtőmágnest és kulcstartót.

A táborban a gyermekek ingyen vehettek részt, mivel azt az egyesület a Nemzeti Együttműködési Alap pályázatán elnyert összegből finanszírozta. A szervezők köszönetet mondanak minden felajánlásért, segítségért!

A táborban részt vevő családok élményekkel, ajándékokkal tértek haza.

A.S.E.

MEGOSZTÁS