Egy tábor, ahol a gyermekek, felnőttek, nagyszülők, családok és egyedülállók is jelen voltak. Sok éves tapasztalattal, minőségi idővel, tartalmas programokkal, jókedvvel várták az érdeklődőket. A Hetednapi Adventisták életcélja, hogy Isten igazi jellemével, hazaváró, gondoskodó szeretetével ismertessék meg a körülöttük élőket, valamint hogy az egészséges és tartalmas élet alapjairól és gyakorlatáról is megtanítsanak bennünket. Erre volt lehetőség életmódtáborukban, Imrehegyen augusztus 20. hetében. A gyönyörű helyszín ideális volt a sportfoglalkozások, a kreatív programok, csoportos játékok lebonyolítására.

-Hirdetés-

A délutáni program slágere az ütőkkel felszerelt magyar labdajáték, a méta volt, melyben gyorsaságukat és ügyességüket is kipróbálhatták kicsik és nagyok. A jó időre való tekintettel, egy kis sivatagi sétával egybekötve, a Vadkerti – tó sem maradhatott ki. A rengeteg mozgásos program után, jólesett lecsendesedni, elmélyülni egy kicsit. Sebastian Matula fiatal svéd-magyar prédikátor, értelemre és szívre ható inspiráló előadásokkal szólította meg a táborlakókat. A lelki táplálás mellett természetes, egészséges,  ételek várták a közösséget. Jó volt látni, hogy nagyobb közösségben is működik, a helyes táplálkozás betartása, hogy a gyermekek szívesen válogattak az asztalra került finomságok közül. Nagy sikere volt az esténként levetített tábori híradónak, ami a nap eseményeit mutatta be.

A tábor leglélekemelőbb eseménye a szombati keresztség volt, melynek keretében egy kedves ifjú hölgy, emberek és angyalok előtt szövetséget kötött a menny szerető Istenével.

B.M.

MEGOSZTÁS