A megyei III. osztályú bajnokság közép csoportjában tavaly bajnoki címet ünnepelhetett a Kiskőrös LC II. csapata. Az együttes idén is az élmezőnyben szeretne végezni és jó előjelként az új szezon első fordulójában kiütéses győzelmet arattak a fiúk.

-Hirdetés-

A gárda az őszi szezon első fordulójában hazai pályán fogadta a Jászszentlászló együttesét, akik ellen 7-0-ra (6-0) győztek: Mlinkó – Rózsavölgyi, Rumán, Mokrickij, Pogány, Sinkó (Rácz T.), Dulai, Szlovák, Pecznyik (Balogh T.), Kriskó, Polyák (Sárdi). Edző: Rácz János. Az első félidőben nagy fölényben játszott a kiskőrösi csapat és ebben a játékrészben el is döntötték a három pont sorsát a hazaiak. A kiskőrösi gólgyártást már a 2. percben megkezdte Polyák, majd az első félidőben még kapuba talált három alkalommal Sinkó, valamint gólt lőtt Dulai és Szlovák Róbert is. A 6-0-ás előny birtokában már nem koncentráltak annyira a támadások befejezésénél a második játékrészben a kiskőrösiek, így a több kihagyott nagy gólhelyzet mellett csak Sinkó szerzett újabb találatot, beállítva ezzel a 7-0-ás végeredményt.

A hazaiak ilyen arányban is megérdemelten nyertek és az első félidőben nyújtott jó és eredményes játékuk azt vetíti előre, hogy nagy valószínűséggel a csapat idén is az érmes helyekért fog majd küzdeni.

Filus Tibor 

MEGOSZTÁS