Kiválóan teljesít eddig a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban szereplő Kiskőrös LC csapata. A gárda négy forduló óta veretlen és három győzelem mellett egy döntetlent tudhat maga mögött.

-Hirdetés-

A kiskőrösiek jó formában várták a bajnokság 4. fordulójában hazai környezetben az újonc Kelebia csapatát, akik ellen 5-2-re (1-1) nyertek: Ámann – Amin, Somlyai (Füleki), Rácz, Nagy A., Bányai (Horváth R.), Madácsi, Hajnal (Szentgyörgyi), Mokrickij (Kovács J.), Molnár T. (Simon), Salami. Edző: Miskovicz Bálint.

A találkozó elejétől kezdve a kiskőrösiek birtokolták többet a labdát és veszélyes támadásokat vezettek. A hazaiak már a 3. percben megszerezték a vezetést, amikor Molnár Tamás futotta le a védőket és szépen helyezett a hálóba (1-0). Az első játékrészben akár több góllal is vezethetett volna a Kiskőrös, de ehelyett egy nagy kapushibából egyenlítettek a vendégek a 44. percben (1-1). A szünet után is a kiskőrösiek voltak fölényben, ami már gólokban is megmutatkozott. A második félidőben Nagy Attila és Molnár Tamás 2-2 góljára a vendégek csak egy találattal tudtak válaszolni, így magabiztos 5-2 arányú hazai siker született.

Ifjúsági eredmény:
Kiskőrös LC-Kelebiai KNSK 4-1 (2-0)
Gólszerző: Kutyifa-2, Nagy Z-2.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (39 db kép)
MEGOSZTÁS