Szeptember 6-án ünnepélyesen is elkezdődött az új tanév. A SZÓ-LA-M Alapfokú Művészeti Iskola értékes, nyitott iskola, tartalmi gazdagsággal, sokszínűséggel, igényességgel és tehetséggel várja évről évre a diákokat.

-Hirdetés-

Az emberi beszéd után az énekhang az, ami a legtermészetesebb megnyilvánulási módunk. Mindenkinek ott van a torkában, az az óriási kincs, amit csak használni kellene. Minden művészeti tevékenység varázslat, a varázslás tudományát pedig meg kell tanulni. Ebbe a tanulásban benne van a kitartás, türelem, a „nem adom fel” megtanulása is. Ezek a tulajdonságok nélkül a felnőttek sem boldogulnak sehol a világon.

Minél több évig tudjuk tanítani, szakmailag is előrébb vinni tanítványainkat, annál nagyobb esély van arra, hogy életük elválaszthatatlan része lesz a művészeti tevékenység. Mert ez a legfontosabb álmunk, megfertőzni minden ránk bízott gyermeket ezzel a csodálatos világgal. Kinyitni szívüket, lelküket, segíteni kreativitásukat, belső világukat kibontakoztatni. Készségeik, képességeiket olyan szintre fejleszteni, hogyha felnőttként is igénylik a zenélést, táncolást, rajzolást legyen kellően kiművelt eszköztáruk, amivel mindezt megtehetik. A legnagyobb öröm, amikor a zenélés már kikapcsolódást jelent– mondta beszédében Soltiné Samu Zsuzsanna

Mondjunk köszönetet az édesanyánk bölcs szeretetének, mert ő már tudja, hogy minden művészeti tevékenység értékes és a gyermek javára válik. Anya, aki azt kéri tőletek, hogy folytassátok, nagyon szeret titeket és nagyon okosan szeret titeket. Folytassátok, ne adjátok fel!

B.M.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (11 db kép)
MEGOSZTÁS