Az NB II-ben szereplő Kiskőrösi KSK férfi kézilabda csapata a dél-nyugati csoportban fog az új szezonban küzdeni a bajnoki pontokért. A megyei gárdák közül még ebbe a csoportba kapott besorolást a bajai, kiskunhalasi és a kalocsai gárda is.

A kiskőrösieknél nagyobb változások nem voltak a nyár folyamán. A felkészülésről Horváth András edző elmondta, hogy a közös munkát augusztus elején kezdték meg heti 3-4 edzéssel. A városi sportcsarnokban folyó javítási munkálatok miatt voltak szabadtéri edzések is, de az eltervezett munka nagy részét el tudták végezni. A felnőttek tavalyi kerete együtt maradt és az ifjúságiakkal kiegészülve 20 fősre tehető. Sajnos a bajnoki rajtra sérülés miatt nem áll rendelkezésre Szabó Máté és Dózsa Tamás, Rohoska Roland és Szabó Tamás „Totya” pedig szünetelteti az aktív játékot. A keret azokkal a helyi fiatalokkal egészült ki, akik kiöregedtek az ifjúsági csapatból. A csapathoz erősítésként érkezett Kű Bence kapus Kiskunhalasról.

-Hirdetés-

A bajnokság szeptember 16-án (vasárnap) kezdődik a kiskőrösiek számára, amikor 17 órai kezdettel a Kiskunhalas gárdáját látják vendégül.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (13 db kép)
MEGOSZTÁS