A Kiskőrösi NKSZSE hosszú évek óta komoly utánpótlásnevelő szerepet tölt be a női kézilabda megyei szintjén. A klub több utánpótlás gárdája is komoly eredményeket ért már el az országos megmérettetéseken is.

Idén nyáron született meg az egyesület vezetőségében az a döntés, hogy az ősszel felnőtt csapatot is indítanak, amellyel a megyei I. osztályú küzdelmekben szeretnének szép eredményeket elérni. A csapat edzője Szabó Tamás „Totya” lett, így a lányok az ő irányításával kezdték meg a nyári felkészülést. A szakember elmondta, hogy augusztus 6-án kezdték meg az alapozó időszakot heti három edzéssel. A gyakorlásokat a Bem iskola tornacsarnokában és a városi sportcsarnokban tartották. A sportcsarnok leterheltsége miatt egész pályás edzést sajnos csak pénteken tudtak tartani. A felnőtt keret a serdülő és ifjúsági korú játékosokkal kiegészülve 18 fős. A helyi fiatalokon kívül van a csapatban kecskeméti, kiskunhalasi, soltvadkerti és keceli lány is. A csapattal az a cél, hogy a fiatalok folyamatosan beépítésre kerüljenek a felnőttek közé, akikből hosszútávon egy helyiekre épülő erős gárda alakuljon ki.

-Hirdetés-

Az ifjúságiak szeptember 18-án (kedden) 17:30-kor fogadják a Baja együttesét, a felnőttek pedig szeptember 22-én (szombaton) játszanak hazai pályán 18 órai kezdettel a Soltvadkerti TE együttese ellen.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (13 db kép)
MEGOSZTÁS