A megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság 3. fordulójában szomszédvári rangadóra került sor, mivel a Vadkert FC gárdája az Akasztó FC II. csapatát fogadta. A hazaiakat fűtötte a bizonyítási vágy, hiszen szerettek volna revansot venni az egy héttel korábbi fiaskóért, amikor a Soltvadkerti TE 3-0-ra kikapott az akasztóiaktól.

A hazaiak számára nagyszerűen kezdődött a mérkőzés, miután a 10. percben Kővári egy gyönyörű labdaátvétel után szépségdíjas gólt lőtt (1-0). A 39. percben Gyuricza Zsolt növelte a hazai előnyt (2-0), így megnyugtató előnnyel vonulhattak pihenőre a vadkertiek. A szünet után a 47. percben ismét Gyuricza Zsolt volt eredményes (3-0), amivel gyakorlatilag eldőlt a három pont sorsa. A 66. percben Gyuricza Zsolt gyönyörű találatával már 4-0 volt a hazaiak javára, amire egy védelmi hiba után Csehi István válaszolt (4-1). A mérkőzés hajrájában Eiler lőtt újabb hazai gólt (5-1), majd a végeredményt Soós találata jelentette a 88. percben (5-2).

-Hirdetés-

A szervezetten és taktikusan játszó vadkertiek szép támadások végén lőttek látványos gólokat és jó helyzetkihasználásuknak köszönhetően nyertek ilyen arányban is megérdemelten.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (42 db kép)
MEGOSZTÁS