Meglehetősen döcög az idén a megyei I. osztályban szereplő Soltvadkerti TE labdarúgó csapatának „szekere”. A gárda az eddig lejátszott mérkőzései során 4 vereség mellett mindössze 1 győzelmet és 1 döntetlent tudott elérni.
A fiúk legutóbb hazai környezetben fogadták a Kalocsai FC együttesét, akiktől 4-0 (0-2) arányú vereséget szenvedtek: Frittmann – Márki (Burszki), Szarka, Rózsa, Vargacz (Font), Radics, Pekker, Szalai, Tóth Á., Palakovics (Frei), Soproni (Németh P.).
Edző: Hatvanyi Edvárd.

-Hirdetés-

Az első félidőben elsősorban a mezőnyjáték folyt kevés gólszerzési lehetőséggel az egyik, illetve a másik oldalon. A hazaiak előtt adódott az első igazán nagy gólhelyzet, de a pár méterről Palakovics Balázs nem tudott a hálóba találni. A kihagyott helyzet megbosszulta magát, amikor egy nagy védelmi hiba után a 36. percben a vendégek szerezték meg a vezetést (0-1). A 40. percben három hazai védő sem tudott felszabadítani egy vendég akció során, amely végén újabb gólt szereztek a kalocsaiak (0-2). A szünet után tovább folytatódott a hazaiak vesszőfutása, miután a 69. (0-3) és a 87. percben (0-4) is elkerülhető körülmények között szereztek gólokat a vendégek. A két csapat között a játék képe alapján messze nem volt ekkora a különbség, ami abból adódott, hogy a kínálkozó lehetőségeket nem tudta gólra váltani a vadkerti együttes és a védekezésben óriási hibákat követtek el.

Filus Tibor 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (29 db kép)
MEGOSZTÁS