A Kun István Kézilabda Iskola (KIKI SKFT) továbbra is az Izsáki Táncsics Mihály Általános Iskola Sportcsarnokában játssza a hazai mérkőzéseit. Az előző idényben, a Bács-Kiskun megyei felnőtt férfi kézilabda bajnokság végén, az NB II-be történő feljutásért történt rájátszás eredményétől függetlenül, az első és második helyezett is feljutott. A KIKI SKFT az NB II férfi felnőtt-Dél, a Kiskunmajsai KC a Dél-kelet csoportban folytathatja. (A megyei csapatok közül Baja, Kalocsa, Kiskunhalas és Kiskőrös a Dél-nyugati csoportban játszik.)

-Hirdetés-

Az új idényben – három korosztály mérkőzéseit – egy napon játszák. 2018. szeptember 16-án a KIKI SKFT a VSK Tököl csapatait fogadta: 14-órától a serdülők (Fiú Serdülő III. osztály-Dél), 16-órától a felnőttek (NB II férfi felnőtt-Dél), és 17:45-től az ifjúságiak (Férfi Ifjúsági III. osztály-Dél) mérkőzéseire került sor. Az első játéknap jól indult a KIKI-sek számára: mindhárom mérkőzésüket megnyerték. A serdülők (29-11) és az ifjúságiak (32:21) meggyőző fölénnyel bizonyultak jobbnak. A felnőttek szoros küzdelemben, a félidei eredményt megfordítva, 28:25-re hozták a mérkőzést.

A következő hazai mérkőzésnapon, 2018. október 10-én, a KIKI SKFT a Dunaharaszti MTK-t fogadja. A gyermekbajnokság izsáki mérkőzései: 2018. szeptember 29-én – Badó László régió A csoport LU14 3. osztály, 2018. november 18-án – FU15 2. osztály Kelet B csoport, 2018. november 25-én – Badó László régió A csoport FU14 3. osztály.

-fg-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (23 db kép)
MEGOSZTÁS