A Magyar Kerékpáros Klub szervezésében szeptember 20-án „bringás reggelit” tartottak Kiskőrös főterén. A Trizoli Jótifuti Egyesület tagjai és a kiskőrösi EGYMI diákjai várták a kétkeréken érkezőket egy kis ételcsomaggal.

A program főszervezője Kuti Zoltán elmondta, hogy az országban 40 helyen várták így a kerékpárosokat – általában a nagyvárosokban. A kezdeményezésnek már hagyománya van Kiskőrösön, hiszen ötödik éve várják reggelivel a kerékpárosokat. Ez a kezdeményezés évente két alkalommal kerül megrendezésre: tavasszal a „bringázz a munkába”, ősszel pedig a „bringás reggeli”. A kezdetekben 100-150 reggelizős csomagot osztottak szét, de mostanra már rendszeresen meghaladja a 200-at ez a szám. Most a bringás reggeli almát, rostos ivólét, túró rudit és egy pogácsát tartalmazott.

A Trizoli Jótifuti Egyesületnek még lesznek idén programjai: készülnek az őszi 15. Bringabarátság Bringatúrára (Kiskőrös-Kiskunhalas-Kiskőrös), a Libafutamra (Kiskőrös-Akasztó-Kiskőrös), az évet pedig majd decemberben az Imperiál Félmaraton zárja (Kiskőrös-Akasztó-Kiskőrös).

-Hirdetés-

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (29 db kép)
MEGOSZTÁS