A megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság 5. fordulójában szomszédvári rangadót játszott egymással a Kiskőrös LC II. és a Kaskantyúi FSE csapata. A tavalyi szezonban bajnoki címet nyert kiskőrösiek hazai pályán arattak magabiztos győzelmet.

Kiskőrös LC II-Kaskantyúi FSE 4-1 (1-0)
Kiskőrös LC II.: Mlinkó – Markó, Sinkó, Pecznyik, Gyurián, Makó (Hlavács), Sárdi (Pogány), Gombár, Rózsavölgyi, Pásztor (Rimár), Szlovák (Rácz T.).
Edző: Rácz János.
Kaskantyúi FSE: Virág – Biloscsuk (Kósa), Orcsik, Györke (Varga Sz.), Doszpod, Ficsor, Bránya (Győrfi), Kovács N., Rafai, Supka A.
Edző: Hleba Szergej.

Az első félidőben jól tartotta magát a szervezetten és lelkesen focizó vendég gárda. Ebben a játékrészben a hazaiak a 20. percben szerezték meg a vezetést Doszpod Ferenc öngóljának köszönhetően. A szünet után a fokozatosan elfáradó vendégekkel szemben Szlovák Róbert, Rimár Péter és Sinkó Dorián is a kapuba talált (4-0). A 90. percben a hazaiak részéről Pogány Imre hozta döntetlenre az öngólok állását, kialakítva ezzel a 4-1-es végeredményt. Újabb győzelmükkel a kiskőrösiek tovább őrzik veretlenségüket és jelenleg a tabella második helyén vannak.

-Hirdetés-

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (28 db kép)
MEGOSZTÁS