A Kiskőrösi NKSZSE gárdája több éves kihagyás után tért vissza idén a megyei I. osztályú kézilabda bajnokság küzdelmeibe. A kiskőrösi lányok a bajnokság 1. fordulójában a szomszédvári rangadóra készültek, hiszen a Soltvadkerti TE együttesét fogadták.
Kiskőrösi NKSZSE-Soltvadkerti TE 29-20 (16-7)
Kiskőrösi NKSZSE: Hell – Torgyik 9, Márki 7, Borbényi 3, Zsubori, Ocskó, Varga 2. Csere: Rostás (k), Albert, Antal, Czérna 1, Holczimmer 3, Kornóczi 1, Nagy D., Polereczki 2, Schiszler.
Edző: Szabó Tamás.
Soltvadkerti TE: Szűcs I. – Drenkovics 3, Lőrincz, Korós 6, Szentpéteri 3, Kiss E. 7, Tasnádi 1. Csere: Szűcs V. (k), Hachbold, Vancsik F., Vancsik-Doszpod E., Bleszák, Trsztyinszki, Csipkó, Frittmann.
Edző: Romsics Erzsébet.
Nagy érdeklődés mellett, szép számú közönség előtt játszották le a mérkőzést a csapatok. A mérkőzés elején felváltva estek a gólok és a 8. percben 4-3-ra vezetett a Kiskőrös. Ezt követően fokozatosan növelte előnyét a kiskőrösi gárda, amely védekezésben és támadásban is hatékonyabban játszott ellenfelénél. A második félidőt 9 gólos előnnyel kezdhette meg a Kiskőrös, amely tudatában minden játékosának lehetőséget adott a szereplésre Szabó Tamás edző. A hazaiak helyenként látványos gólokat szerezve a mérkőzés hajráját 28-16-os állással várták. A találkozó végén a soltvadkertiek már csak csökkenteni tudták a hátrányukat, de ezen a napon nem sok esélyük volt egy kicsit szorosabb eredmény elérésére sem. A kiskőrösi lányok egy szép sikerrel tértek vissza a megyei I. osztály küzdelmeibe, melyet a találkozó után vastapssal köszönt meg a lelkes szurkolótábor.

-Hirdetés-

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (30 db kép)
MEGOSZTÁS