Az NB II-ben szereplő Kiskőrösi KSK férfi kézilabda csapata a bajnokság harmadik fordulójában hazai pályán fogadta a Dél Takarék Mecseknádasd együttesét. A kiskőrösiek két győzelem után várták ezt a mérkőzést.
A találkozót a jó játékerőt képviselő mecseknádasdiak nyerték 35-29-re (12-18). A mérkőzésre a Horváth András edző által felkészített kiskőrösiek a következő kerettel álltak ki: Csernák (k), Kú (k), Barna 1, Ruskó 2, Rohoska, Szentgyörgyi J. 7, Thiesz 1, Wágner, Harangozó G. 11, Kulcsár P., Hunyadi 2, Szentgyörgyi S., Kulcsár F. 3, Marosi, Polereczki 2, Gucsi.

-Hirdetés-

A találkozó elején felváltva estek a gólok, szoros volt a mérkőzés 8-11-ig. Ekkor egy hazai időkérés következett, de a kiskőrösiek „szellős” védekezését könnyen feltörték a mecseknádasdiak és volt, hogy 7 gólos előnnyel vezettek (9-16). A szünet után jól kezdtek a hazaiak és két gólt dobva 14-18-ra jöttek fel. A sok kihagyott kiskőrösi helyzet és a gyenge védekezés miatt azonban a vendégek a kapott találatokra tudtak válaszolni és folyamatosan 4-6 gólos különbséggel vezettek. Ezen a játéknapon egy érmes helyre is esélyes csapat ellen vesztett mérkőzést a kiskőrösi gárda. A találkozó után a legjobb hazai játékosnak járó egy üveg bort Harangozó Gergőnek adta át Harangozó Péter csapatvezető.

Ifjúsági eredmény:
Kiskőrösi KSK-Dél Takarék Mecseknádasd 32-25 (17-12)

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (30 db kép)
MEGOSZTÁS