A Zumba az aerobic és különböző táncok lépéseiből tevődik össze. Olyan ismert táncok alaplépéseit tartalmazza, mint a salsa, merengue, flamenco, calypso és hastánc. A fitness programban egy óra alatt körülbelül 600 kalória égethető el. A Zumba úgy fogyaszt, hogy közben jól érzed magad a latin zenék és a fiesta hangulat miatt. Olyan tevékenység, amelyben nem léteznek évszámok, nincs időszámítás, nem léteznek évszakok, csak nyár van, felszabadultság és óriási hangulat!

-Hirdetés-

Könnyű mozdulatok vannak egy-egy koreográfiába építve, amely a könnyű követhetőség miatt hamar elsajátítható. Nem szükséges semmiféle táncos előképzettség, aki rendszeresen jár, két-három alkalom alatt belerázódik a dolgokba, a csapat sodorja magával!

Az óra, azon belül pedig az oktató kifejezetten szórakoztató, de egyáltalán nem viccel, láthatóan az ő hátán is patakokban folyt a víz. A légszomj és izzadtság elkerülhetetlen velejárója ennek a mozgásnak, de valahogy annyira pörgős, jó hangulatú és lendületes, hogy az ember egyszerűen alig veszi észre, már milyen régóta zakatol a pulzusa a zsírégető tartományban.

Amennyiben kedvet kaptál, hogy kipróbáld, akkor nézd meg ITT.

B.M.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (20 db kép)
MEGOSZTÁS