A megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság 5. fordulójában két olyan csapat találkozott egymással, amelyek az érmes helyekért küzdenek. Ezen a játéknapon a soltvadkerti mérkőzésen a Vadkert FC fogadta a Csólyospálos együttesét.
A vadkertiek már 2-0-ra is vezettek, de végül 2-2-es (2-0) döntetlennel zárult a találkozó: Gerstner – Prucser, Szekér, Marton, Gaál (Windecker), Frank, Kővári, Holczimmer, Balogh A., Gyuricza M. (Eiler), Gyuricza Zs. Edző: Holczimmer Tamás.

-Hirdetés-

Az első félidőben nagyszerűen játszott a vadkerti csapat és Gyuricza Zsolt, valamint Holczimmer Tamás találataival megérdemelten vezettek két góllal (2-0). A szünet után feljavult a vendégek játéka és nagy fölényben fociztak, a hazaiak pedig kontrákból próbáltak veszélyeztetni. A 48. percben egy védelmi hiba után szépítettek (2-1) a csólyospálosiak, majd a 60. percben az egyenlítő találatot is megszerezték (2-2). A mérkőzés hajrájában mindkét oldalon több nagy gólszerzési lehetőség is adódott, de egyik csapat sem tudott már a kapuba találni.

A Vadkert FC-nek kétgólos előnyből nem szabadott volna kiengednie a mérkőzést, de a mutatott játék alapján összességében igazságos eredmény született.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (23 db kép)
MEGOSZTÁS