A megyei I. osztályú bajnokságban szereplő Kiskőrösi NKSZSE gárdája lejátszotta harmadik mérkőzését is az idei szezonban. A női kézilabda csapat megnyerte az eddig lejátszott két hazai mérkőzését és idegenben egy vereséget elszenvedve jelenleg a tabella harmadik helyén van 4 ponttal.
A lányok legutóbb hazai környezetben fogadták a tiszakécskei együttest, akik ellen 30-23 (15-11) arányú győzelmet arattak: Hell – Torgyik 11, Márki 13, Zsubori 1, Borbényi 1, László, Nagy D. Csere: Rostás (k), Antal, Czérna 1, Holczimmer, Ernszt, Kornóczi 1, Schiszler, Varga 2, Tősmagi. Edző: Szabó Tamás.

-Hirdetés-

A csapat a Soltvadkert ellen elért győzelem után a Kecskeméti NKSE II. csapatától kapott ki idegenben 26-24-re. A lányok a Tiszakécske ellen a győzelem reményében léptek pályára.

Szabó Tamás – edző:
-A Tiszakécske ellen rengeteg pozitív elemet láttam a játékunkban. A védekezésünk végig nagyon koncentrált és feszes volt, amihez jó kapusteljesítmény is társult. A támadásvezetésben még voltak hibáink, amelyeken a későbbiekben javítanunk kell. A mérkőzésen döntő volt, hogy folyamatosan nyomás alatt tudtuk tartani az ellenfelünket a gyors leindításainkból szerzett góljainkkal. Úgy gondolom, hogy nem volt veszélyben a győzelmünk és örömteli, hogy a keret minden tagjának szereplési lehetőséget tudtam biztosítani. A későbbiekben a jó védekezésünkön fog múlni, hogy mennyire tudunk sikeresek lenni a bajnokságban.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (31 db kép)
MEGOSZTÁS