2018. október 24-én 12:00 és 14:00 között hálózatfejlesztési munkálatok miatt a TARR Kft. minden szolgáltatásában teljes kiesés várható Kiskőrös településen.

-Hirdetés-

A TARR Kft. 100%-ban magyar tulajdonú távközlési szolgáltató 8 megye több, mint 300 településén 19 ügyfélszolgálattal, több értékesítési ponttal, felkészült ügynökhálózattal és telefonos értékesítési csapattal nyújt tartalmas szórakozást előfizetőinek. A kezdeti szolgáltatási paletta mára egy korszerű, sokrétű előfizetői igényt kiszolgáló termékskálává fejlődött, amelyben helyi igényeket is kiszolgáló digitális kábeltévés csomagok és TARR MobilTV alkalmazás, vezetékes- és mobiltelefon szolgáltatások, televízió és mobiltelefon készülékek is megtalálhatók.

A céget 1978-ban alapította id. Tarr János, amikor a cég Szekszárd és Dombóvár részére biztosított kábeltelevíziós műsorszolgáltatásokat. A Tarr Kft. jelen formájában 1990 óta működik, és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően Magyarország legnagyobb ügyfélkörrel rendelkező, 100%-ban magyar tulajdonú távközlési szolgáltatójává vált. A cég vezetését 2002 óta az alapító fia, Tarr János végzi.

A cég hálózatán először Szekszárdon, 1997-ben indult el a kábeltelevíziós hálózatot gerincként használó internet szolgáltatás (melyet egy független cég, a Cory-Net Kft. végzett), ami a Cory-Net beolvadását követően 2004-ben került a Tarr Kft. szolgáltatási körébe. A telefonszolgáltatás 2008-ban került a cég termékpalettájára, a digitális, nagy felbontású műsorszolgáltatással (HDTV) együtt.

A bevételeket a cég folyamatos fejlesztésekre fordította, ennek eredményeképp jelenleg több, mint 300 település (Zala megye, Vas megye, Tolna megye, Somogy megye, Baranya megye, Bács-Kiskun megye, Veszprém megye és Fejér megye területén) több, mint 100 000 ügyfelét szolgálja ki kábeltévé, internet, mobil- és vezetékes telefon szolgáltatással, továbbá televíziók eladásával.

Forrás: https://hu.wikipedia.org, https://tarr.hu 
Kép: illusztráció

MEGOSZTÁS