Szomszédvári rangadóra készült az Akasztó labdarúgó csapata az elmúlt hétvégén a Harta ellen. A megyei I. osztályú bajnokságban lejátszott találkozót szép számú érdeklődő előtt rendezték meg.
A mérkőzést az Akasztó FC gárdája nyerte meg 3-0 (2-0) arányban: Németh Zs. – Rákóczi, Megyes, Tratter, Kerekes (Fésűs), Lázár Zs. (Bánszki), Juhász T., Kudron (Nagy F.), Palla, Szabó Zs., Csoba (Podmaniczki). Edző: Szrenkó István.

-Hirdetés-

A találkozó küzdelmes csatát hozott az első fél órában. A vezetést a hartaiak szerezhették volna meg, de a középen kilépő vendég csatár elől lábbal mentett nagy bravúrral Németh Zsolt. A 27. percben lőtték a hazaiak az első góljukat, amikor a vendég védők és a kapus egymásra vártak, a közéjük berobbanó Szabó Zsolt pedig a hálóba ejtette a labdát (1-0). A 38. percben Szabó Zsolt végezhetett el egy szabadrúgás, ami után a „hulló falevél labda” a vendég hálóőr nagy hibájának köszönhetően a kapu bal alsó sarkában landolt (2-0). Néhány perccel később szintén a hartaiak kapusa volt a főszereplő. Az akasztóiak csatárát buktatta Rigó László, ami után a büntetőt a kapus lábába rúgta Lázár Zsolt. A szünet után az 53. percben szépítettek a vendégek (1-2). Az izgalmas végjátékban az akasztóiak a 91. percben Szabó Zsolt újabb találatával nyerték meg 3-1-re a mérkőzést.
Ifjúsági eredmény:
Akasztó FC-Harta SE 2-3 (0-1)
Gólszerző: Tóth P., Tóth R.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (30 db kép)
MEGOSZTÁS