A Kiskőrösi Mazsorett Együttes idén is részt vett a 2017-18 évi győztesek gáláján, hiszen tavaly a Csillagfény csoport hozta el a győztesek kupáját.

-Hirdetés-

Az idei verseny rendhagyó módon nem a Stefánia palotában hanem a törökbálinti Munkácsy Mihály Művelődési Ház volt megtartva. A fesztiválra meghívták még az egy korcsoportos Gyöngyszem csoportot is. A fesztivál kiemelkedően jól sikerült, hisz az erős mezőnyben Lucza Nóra és Demeter Laura egy korcsoportban lett legjobb tamburmajor. Gubacsi Zsófi pedig már sokadszorra érte el ezt a címet. A legjobb show koreográfia díjat Gmoser György kapta. A Gyöngyszem csoport Arany oklevelet, a Csillagfény csoport show és pompon kategóriában is Kiemelt arany oklevelet érdemelt ki.

A 2018-19-es versenyszezon október 13-án indul Kiskőrösön. A XIII. Kiskőrösi Országos Mazsorett Fesztivál, a kiskőrösi Petőfi Sándor Művelődési Központban kerül megrendezésre 16 csapat részvételével, délután 14 órától 18:30-ig. A verseny erősnek ígérkezik, hiszen Nyugat-Magyarország legjobb csapata, Sárvár és Kelet-Magyarország legjobb csapata, a Debrecen is részt vesz a kiskőrösi fesztiválon.

A belépő ára 600 Ft! Minden érdeklődőt szeretettel várnak! 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (6 db kép)
MEGOSZTÁS