Soltvadkerten telt házas előadást tartott a magyar írónő, protokollszakértő, akkreditált előadó, Görög Ibolya. A téma érdekes volt fiatalabbak és idősebbek számára is, nagy volt az érdeklődés, a művelődési központ terme megtelt.

-Hirdetés-

Sok témakört felölelő, átfogó előadást hallhattak a jelenlévők, mely magába foglalta a non-verbális és verbális kommunikáció alapelveit, az alapvető viselkedési szokásokat, illemeket. Szó esett arról, hogyan köszöntsük egymást, kitérve a férfi-férfi és férfi-nő közötti találkozásokra, a tegeződés és magázódás kérdésére. Fontos alapelveket osztott meg arról, hogyan érdemes egy állásinterjún részt venni, elemezve mind a jelentkezőkre, mind a munkáltatókra jellemző viselkedési szokásokat.

Az előadás második felében az öltözködésről esett szó, kiváló példákkal és képekkel illusztrálva az elhangzottakat. A protokollszakember a csúnya beszéd megfékezésére biztatta a közönséget, illetve megosztott néhány gondolatot az étkezési szokásokkal kapcsolatban is.

Az előadás folyamán végig az érdeklődést fenntartva, személyes tapasztalataival és humorral fűszerezve osztotta meg gondolatait, mely oldott légkört és jókedvű közönséget eredményezett.

Az estét Márai Sándor gondolataival zárta.

O.S.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (19 db kép)
MEGOSZTÁS