Talán már sokan hallottunk a mentalizmusról, de valószínűleg csak kevesen lehettünk egy mentalista show részesei. Kiskőrösön péntek este, Ba Marcell előadásásban viszont bárki részesévé vállhatott egy olyan műsornak, amin valószínűleg még most is gondolkozik- vajon hogy csinálta…

-Hirdetés-

Ba Marcell jelenleg a KEVI gimnázium végzős diákja. 8 éve már megszállottja a mentalizmusnak. Autodidakta módon kezdte tanulni a mentalizmust, ami odáig vezetett, hogy bekerült Magyarország legismertebb mentalistája, Danny Blue felfedezettjei közé.

De kit is nevezünk mentalistának? A mentalisták azok az emberek, akik eszüket, éleselméjűségüket használják arra, hogy különböző intellektuális jelenségeket teremtsenek meg. Ezek a jelenségek magas tudatról, kiemelkedő memóriáról, fantasztikus emberismeretről és manipulációs képességről tesznek tanúbizonyságot. Marcell műsorán mindenkit elkápráztatva használta ezeket a képességeit.

Műsora több elemből állt, melyeket végül egy megdöbbentő fináléval zárt, amiben összefoglalta az est történéseit. A tehetséges fiatal előadása teltházas teremben zajlott, aminek Domonyi László polgármester is részese volt.

Sz.Á.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (53 db kép)
MEGOSZTÁS