A Soltvadkerti TE megyei I. osztályban szereplő labdarúgó csapata a bajnokság 10. fordulójában a Kiskőrösi LC gárdáját fogadta. A két csapat örökrangadóját a kiskőrösiek nyerték egy 15. percben szerzett találattal.

-Hirdetés-

Soltvadkerti TE-Kiskőrösi LC 0-1 (0-1)
Soltvadkerti TE: Frittmann – Burszki, Szarka, Font, Rózsa, Márki, Vargacz (Viola), Frei, Pekker, Szalai, Radics.
Edző: Hatvanyi Edvárd.
Kiskőrösi LC: Ámann – Madácsi, Rácz (Somlyai), Kovács J. (Agócs), Mokrickij (Füleki), Molnár, Bányai (Cebei), Nagy A. (Szentgyörgyi Á.), Hajnal, Amin, Salami.
Edző: Miskovicz Bálint.
Nagy érdeklődés kísérte a két csapat szomszédvári rangadóját. A találkozó elejétől látszott, hogy a hazaiak a saját térfelükre betömörülve, szervezett védekezésből indított kontratámadásokkal próbálnak veszélyeztetni. A kiskőrösiek birtokolták többet a labdát és a mezőnyfölényük a 15 percben gólt eredményezett, amikor Nagy Attila kapott egy átadást, majd középen a védők közül kilépve helyezte a labdát magabiztosan a kapuba(0-1). Nem sokkal később Pekker belépője után Nagy Attilát sérülés miatt le kellett cserélni, a vétkes hazai játékos „jutalma” pedig egy sárga lap volt. Továbbra is nagy fölényben játszott a Kiskőrös, de nem igazán tudtak óriási gólhelyzeteket kialakítani. Az első félidőben nehezítette a hazaiak helyzetét, hogy Vargaczt sérülés miatt le kellett cserélni, így a soltvadkertiek az egyetlen kispadon ülő mezőnyjátékosukat is kénytelenek voltak bevetni Viola Máté személyében. A szünet után a soltvadkertieknek volt nagy gólszerzési lehetősége, de Viola lábáról leszedte a labdát az utolsó pillanatban Ámann. Miközben támadtak a kiskőrösiek egy kontra akció végén Szalai lőtt óriási kapufát – ezzel nagyon közel voltak a soltvadkertiek az egyenlítéshez. A találkozó utolsó harmadában már inkább a küzdelem dominált a pályán és a kapuk nem nagyon forogtak veszélyben. A mérkőzés egészét tekintve nagy fölényben játszott a Kiskőrös, de ez a helyzetekben és a gólokban nem mutatkozott meg, a soltvadkertiek lelkes, szervezett játéka pedig majdnem azt eredményezte, hogy a listavezetőtől pontot rabolnak.

Ifjúsági eredmény:
Soltvadkerti TE-Kiskőrösi LC 0-6 (0-3)
Gólszerző: Lengyel, Lengvári-2, Kutyifa, Németh R-2.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (30 db kép)
MEGOSZTÁS