2018. október 21-én 5 óra körül egy 23 éves lajosmizsei lakos egy Audi TT Coupe típusú személygépjárművel közlekedett Izsákon, a Mező utca felől a külterületi tanyák irányába.

-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

A helyszínelő adatai alapján a férfi a jármű sebességét nem a KRESZ előírásai szerint választotta meg, ezért az utat keresztező vasúti átjárón történt áthaladás során az autó a levegőbe emelkedett, majd az aszfalthoz csapódott. Ekkor a sofőr elvesztette uralmát a jármű felett, lement az útpadkára, majd egy oszlopnak csapódott. Az irányíthatatlan gépkocsi továbbhaladva kiütötte egy tanyának a kerítését, majd az ingatlan kertjében, egy fának ütközve állt meg.

Mivel a vezetővel szemben felmerült az ittasság gyanúja, őt további orvosi vizsgálatra előállították. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a sofőr és 22 éves utasa súlyos sérülést szenvedett.

Forrás: police.hu

DéKá

MEGOSZTÁS