A megyei III. osztályú bajnokságban kiválóan szerepel az újonc Akasztó FC II. csapata. A gárda az eddig lejátszott találkozóiból mindössze egyetlen vereséget szenvedett el, egy döntetlent ért el és a többi mérkőzését megnyerte. Legutóbb a bajnokság 9. fordulójában az akasztóiak hazai pályán arattak kiütéses győzelmet.
Akasztó FC II-Tázlári FC 9-1 (3-1)
Akasztó FC II.: Váczi – Gubán (Biber T.), Szabó M., Tóth S. (Bódi), Lázár K., Szabó A. (Varga M.), Csehi, Houimli (Pecznyik), Szabó Sz. (Németh M.), Végh, Madácsi (Borsik).
Edző: Tóth János.
Tázlári FC: Lehoczki – Szabó I., Faddi, Lázár, Kószó, Braun, Müller, Csigi, Haner (Schütz), Horváth I., Weisz.
Edző: Haner Olivér.
A mérkőzés mintegy negyed órás csúszással kezdődött, mert a vendég csapat néhány játékosa késett. A kezdőrúgást az akasztóiaknál játszó Lázár Kornél fia, Lázár Márkó végezte el, aki most ünnepelte 10. születésnapját. Az első félidőben sok hibával játszott az akasztó, ami miatt nem alakult ki nagyobb különbség a két csapat között. A gólok gyártását az akasztóiak kezdték meg a 9. percben, amikor Tóth Sándor talált a kapuba. A bizonytalan hazai védők hibájából a 13. percben Horváth István egyenlített (1-1). Ezt követően fokozatosan került fölénybe az akasztói együttes és a második félidőre elfáradó vendégekkel szemben Szabó Szilveszter-3, Lázár Kornél-2, Csehi István-2 és Szabó Attila találataival arattak 9-1 arányú fölényes győzelmet. Az akasztóiak ezzel a győzelmükkel továbbra is harcban vannak a dobogós helyekért és jelenleg a másodikok a tabellán.

-Hirdetés-

Filus Tibor 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (30 db kép)
MEGOSZTÁS