Az úszás jó testmozgás, ráadásul nagyon egészséges. Gyakorlatilag a test összes izmát megmozgatja, javítja az általános erőnlétet. Ebben a kütyükkel teli világban, amikor nekünk kell megtanítani a gyermeket, hogy mozogni igenis jó dolog, egyre több szülő veszi a fáradtságot és sportolása ösztönzi csemetéjét.

-Hirdetés-

Akik az úszás mellett tették le a voksukat, most bizonyíthattak a Kiskőrös Térségi Úszóversenyen. Az egész kistérség megmozdult és három napon át felbolygatta a kiskőrösi Strandfürdő életét. A hatalmas résztvevői létszám nemcsak az iskoláknak köszönhető, hanem azoknak a testnevelő tanároknak is, akik délutánonként rendszeresen edzenek a gyerekekkel.

Városunkban egyre több a Diákolimpián sikeresen úszó fiatal, ez az esemény tökéletes mércét ad, hogy kik azok a diákok, akik indulhatnak egy országos megmérettetésen. Mindez köszönhető Szűcs Zoltánnak, aki áldozatos és önkéntes munkájával biztosította a gyerekeknek ezt a lehetőséget. Időt és fáradtságot nem sajnálva, a Kőrösszolg Kft. sport és rendezvényszervező részlegével karöltve nem kis feladatokat oldottak meg annak érdekében, hogy a versenyen induló 230 gyermeket koordinálják, rajthoz állítsák. Köszönet a támogatásért a Kiskunvíz Kft.-nek a  Kőrösszolg Kft.-nek és kiskőrösi Egészségfejlesztési Irodának.

Végezetül pedig lássuk kik lettek a legeredményesebb úszók, akik csak úgy halmozták az érmeket:

Az alsó tagozatos diákok versenyében: Kiss Panna, Simon Jázmin, Benyák Kolos és Tóth Benjamin.

A felső tagozatosok között: Antal Miriam, Tóth Eszter, Boldoczki Róbert, és Harangozó Andor.

A középiskolásoknál: Kornóczi Natália, Szabó Anna, Fődi János, Barcsik Zoltán és Pelsőci Barnabás Gyula vitték el a különböző versenyszámokban az aranyérmeket.

A gyorsváltókat minden korosztályban a KEVI Petőfi Sándor Iskolájának általános és középiskolásai nyerték.

B.M

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (82 db kép)
MEGOSZTÁS