A kecskeméti Pótszék Társulat, amely 2012-ben alakult, egy vérbeli bohózatot, a Helyet az Ifjúságnak – avagy Zűrzavar a Mitrópában című vígjátékát adta elő a soltvadkerti Gyöngyház Kulturális Központ színháztermében október 27-én délután.

-Hirdetés-

„Valljuk be, egy kicsit feszengve lépett be az ember a nézőtérre, mivel sem a darabról, sem a társulatról nem sokat tudott a jegyet váltó érdeklődő. Viszont, ahogy elkezdődött és egyre haladt előre a cselekmény, a nézők is felszabadultabban élvezték a színdarabot. A vicces jelenetek is jól megállták a helyüket és az előadás végén megérdemelten tapsolták vissza a szereplőket” -árulta el véleményét az előadás után nekünk egy néző.

A darab a 30-as évek hangulatát idézte. A Mitrópa Bankba megjelenik egy „szélhámos”, aki az intézet titkárának adja ki magát és belenyúlva a kisajátított íróasztal fiókjába találomra kivesz egy aktát – ami akkor még egy nemlétező üzlet – amit nyélbe akar ütni. Senki sem ismeri a fiatalembert, mégis el tudja magát adni úgy, hogy mindenki elhiszi, hogy régi ismerősök és a kitalált ügyet is kívülről ismerik. A végén kiderül a turpisság…

Aki szeretné tudni, hogy mi lett az előadás vége az nézze meg következő előadásukat!

 

-K.Gy.-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (71 db kép)
MEGOSZTÁS