A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 12. fordulójában szomszédvári rangadóra került sor. Ezen a játéknapon az érmes helyekért küzdő Kecel FC gárdája a Kiskőrösi LC együttesét fogadta.
Kecel FC-Kiskőrösi LC 1-3 (0-1)
Kecel FC: Eifert – Nagy G., Vata (Urlauber), Pata, Nagy E., Sendula P., Bajnok (Fehér), Brindza (Herczeg R.), Sendula J., Herczeg P. (Doszpod), Nébl.
Edző: Kis Péter.
Kiskőrösi LC: Ámann – Madácsi (Agócs), Kovács J., Rácz, Mokrickij, Hajnal (Simon), Cebei (Somlyai), Bányai, Nagy A., Molnár T. (Füleki), Salami (Horváth R.).
Edző: Miskovicz Bálint.
Az első félidő kiegyenlített küzdelmet hozott, mely során kevés gólhelyzet alakult ki a kapuk előtt. A kiskőrösiek birtokolták többet a labdát, de a támadásiakban nem volt igazán átütőerő. A 26. percben egy kapu előtti kavarodás után Molnár Tamás szerezte meg a vezetést a kiskőrösieknek (0-1). Ezt követően Bajnok Noel kapott egy nagyszerű indítást és a védőket maga mögött hagyva már csak a kapussal állt szemben, de Ámann Márk a büntetőterületen kívül lábbal mentett óriási bravúrral. A szünet után is a kiskőrösiek voltak fölényben és ez már helyzetekben, valamint gólokban is megmutatkozott. A 73. percben Hajnal Gábor futotta le a védőket és higgadtan helyezett a jobb alsó sarokba (0-2). A 75. percben egy szép akció végén három hazai védő hagyta üresen Salami Eugenet, aki szépen csúsztatta fejjel a hálóba a labdát (0-3). Meg kell említeni, hogy a mozdulat közben a gólszerző lesérült és emiatt le is kellett cserélni. Ezzel a góllal eldőlt a találkozó, mely során a 89. percben Herczeg Róbert szerezte meg egy szép mozdulattal a keceliek szépítő találatát (1-3). A nagy védelmi hibákat kihasználó kiskőrösiek ezen a napon megérdemelten nyertek.
Ifjúsági eredmény:
Kecel FC-Kiskőrösi LC 1-1 (1-0)
Gólszerző: Kovács L. ill., Turcsán.

-Hirdetés-

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (30 db kép)
MEGOSZTÁS