Mindkét sofőr megsérült a tegnap délutáni balesetben.

-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

Tegnap késő délután számoltunk be arról, hogy 2018. október 30-án 17 óra 25 perc körül az 52-es számú főút 28-as kilométerénél eddig tisztázatlan körülmények között két személyautó összeütközött. Az elsődleges adatok szerint a balesetben három személy is megsérült.

Az érintett útszakaszon először félpályás útlezárás volt érvényben, de jelenleg már teljes útlezárás mellett helyszínelnek a rendőrök. Kerülni Izsák vagy Szabadszállás felé lehet.

Friss információink szerint azonban….

2018. október 30-án 17 óra 25 perckor egy 39 éves kiskőrösi férfi egy Opel Vivaro típusú tehergépkocsival közlekedett az 52-es számú főúton Kecskemét felől Solt irányába.

A helyszíni szemle adatai szerint az előtte haladó jármű előzésébe kezdett, azonban nem győződött meg arról, hogy a manővert be tudja úgy fejezni, hogy a szembe jövő forgalmat ne zavarja. Az Opel ezért nekiütközött a szemből érkező Renault Kangoo típusú tehergépkocsinak. A balesethez a szabadszállási önkormányzati tűzoltókat és a kiskőrösi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik feszítővágó és feszítőhenger segítségével szabadították ki az egyik sofőrt. 

A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – a Renault sofőrje súlyos sérülést szenvedett, az Opel 63 éves férfi utasa pedig könnyen sérült.

Forrás: police.hu

DéKá

MEGOSZTÁS