Már hagyomány a kiskőrösi KEVI Harangvirág Óvodában, hogy minden évben ünnepélyes keretek között adják fel a nagycsoportosok a kiscsoportosokra a Luther rózsás nyakkendőket. Idén az eseményre október 26-án került sor, melyre a gyermekeket elkísérték a szülők, nagyszülők és testvéreik is.
A megjelenteket az óvoda vezetője Tiriczné Szabó Szilvia köszöntötte, aki elmondta, hogy a Halacska és Csiga csoportos gyerekeket az óvó nénik már nagyon várták, hogy megérkezzenek. Megköszönte a szülők bizalmát, hogy ezt az óvodát választották, és rájuk bízták gyermekeik nevelését. Az elhangzottak után a kiscsoportosok neveit olvasták fel.

-Hirdetés-

A kiscsoportosok Csiga csoportjában Dénes Istvánné és Mészáros Nóra óvónők, valamint Balázs Józsefné dajka irányításával 24-en vannak és ebben az évben 6 új kisgyermek érkezett a fiatalok közé Balogh Dávid, Kurdi Ráhel, Frittmann Dóra, Takács Tatjana, Szentgyörgyi Benett és Csóka Benjámin személyében.

A Halacska kiscsoportot 25 kisgyermek alkotja, Csővári Gáborné és Udvarhelyiné Polereczki Hajnalka óvónők, valamint Borbényi Jolán dajka vezetésével: Ambrus Liliána, Aradi Lea, Asztalos Petra, Babák Dominik, Bús Boglárka, Csaba Kornél Noel, Cseh Tamás, Fehér Villő, Gubán Natasa, Győrfi Gergő, Jancsó Lili Hanna, Jónás Patrik, Kiss Gréta, Lajkó Zétény, Markó Áron, Molnár Krisztián, Podobni Zsombor, Pozsgai Viktória, Szabó Dzsenett Viktória, Szabó Márton, Szilberhorn Ferenc, Szlanka Dorina, Tárnok Virág Napsugár, Turák Erik, Turán Róza.
Az eseményen a Napocska csoport egy kis műsorral kedveskedett a kiscsoportosoknak,(felkészítő óvónők: Bengőné Nagy Mária, Horváthné Gyöngyösi Éva) majd megtörtént a nyakkendők ünnepélyes feladása. Köszöntőt és áldást mondott Farkasné Gombár Ildikó, majd közös imádsággal és énekkel zárult a program.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (30 db kép)
MEGOSZTÁS