A megyei III. osztályú labdarúgó bajnokságban nagyarányú győzelmet aratott a Kiskőrösi LC II. csapata. A bajnoki címre is esélyes gárda a küzdelemsorozat 10. fordulójában a Kecel Senior FC gárdáját fogadta hazai környezetben.
Kiskőrösi LC-Kecel Senior FC 11-0 (4-0)
Kiskőrösi LC II.: Mlinkó (Csermák) – Sárdi (Lesták), Sárközi, Markó, Polyák (Makó), Sinkó (Pecznyik), Szlovák (Hlavács), Rózsavölgyi, Gyurián, Mokrickij (Rimár), Gombár.
Edző: Rácz János.

-Hirdetés-

Kecel Senior FC: Tóth T. – Prucser (Bús Cs.), Csányi, Lajkó, Árvai, Filus N., Vargacz, Bleszák, Bús Gy. (Falus), Szabadi, Juhász L.
Edző: Bús Csaba.

A kiskőrösiek már az első percektől kezdve nagy fölényben játszottak és megmutatkozott, hogy a listavezető, valamint a sereghajtó találkozik egymással. A hazaiak sorra dolgozták ki a helyzeteiket és csak az volt a kérdés, hogy milyen arányban nyerik meg a mérkőzést. A keceli csapat a mérkőzés során még a felezővonalat is csak pár alkalommal tudta átlépni a szórványos ellentámadások során. A kiskőrösi csapat győzelmével megerősítette helyét a táblázat élén, a keceliek pedig továbbra is az utolsó helyen vannak. A hazai találatokat Mokrickij Viktor-2, Sinkó Dorián, Gyurián Gábor, Rimár Péter-2, Makó Zsolt-3, Lesták Márk és Sárközi Attila szerezték.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (30 db kép)
MEGOSZTÁS