A megyei III. osztályú labdarúgó bajnokságban szereplő Vadkert FC csapata a 10. fordulóban hazai pályán fogadta a Császártöltés EFSK csapatát. A dobogós helyekért küzdő hazaiak szoros mérkőzésen tudtak nyerni.
Vadkert FC-Császártöltés EFSK 1-0 (1-0)
Vadkert FC: Gerstner – Prucser, Kaposvári, Tamaskó (Gyuricza M.), Marton, Frank, Holczimmer T. (Varga B.), Kővári, Balogh A. (Szekér), Windecker T., Gyuricza Zs.
Edző: Holczimmer Tamás.
Császártöltés EFSK: Ignácz – Bergmann, Barabás (Lovász), Otott-Kovács (Greksa), Májer (Liska), Szeitz, Varga Z., Koch, Nebl, Kurucz O. (Fodor), Kurucz I.
Edző: Ledniczky László.
A két csapat találkozóján nem látszott meg, hogy a hazaiak mintegy kétszer annyi pontot gyűjtöttek eddig a vendégeknél. A császártöltésiek szervezett és lelkes játéka végig nyílttá tette a mérkőzést. A találkozó során néhány keményebb belépő borzolta a kedélyeket egyik, illetve a másik oldalon. A három pontot eldöntő találatot egy szép egyéni akció során Kővári Csaba szerezte a 43. percben. Fontos győzelmet aratott a Vadkert FC ezen a mérkőzésen, hiszen a győzelmüknek köszönhetően ott maradtak az élmezőnyben és továbbra is harcban vannak az érmes helyekért.

-Hirdetés-

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (27 db kép)
MEGOSZTÁS