Ritkán látható, nagy arányú győzelmet aratott a megyei III. osztályban szereplő Kiskőrösi LC II. csapata az őszi szezonzáró fordulóban. A csapat bajnoki címre esélyes gárdához méltó játékkal aratott sok gólos győzelmet a Tabdi otthonában.

-Hirdetés-

Tabdi KSE-Kiskőrösi LC II. 2-20 (1-7)

Tabdi KSE: Bada – Geiger F., Kiss L., Fekete I., Szentgyörgyi, Bajusznács, Bálint, Damásdi, Hegedűs, Fekete M., Kertész.
Edző: Szentgyörgyi Krisztián.

Kiskőrösi LC II.: Mlinkó (Csermák) – Sárdi, Rimár (Szlovák), Sárközi, Pecznyik, Polyák, Makó (Pogány), Sinkó, Rózsavölgyi, Gombár (Molnár), Markó (Mokrickij).
Edző: Rácz János.

Ezen a napon óriási különbség volt a két csapat között. A kiskőrösiek már az első félidőben eldöntötték a mérkőzést, amikor a 7 rúgott góljuk mellett még számtalan gólhelyzetet is kihagytak. A szünet után a kiskőrösiek szinte minden támadása gólhelyzettel vagy góllal zárult. A hazaiak két találatát Hegedűs Krisztián (1-2) és Kertész Szabolcs (2-14) szerezték, a kiskőrösiek góljait pedig Rimár Péter-2, Sárközi Attila, Polyák Gergely-3, Makó Zsolt-3, Sinkó Dorián-3, Rózsavölgyi Zsolt-2, Markó Zsolt-4 és Mokrickij Viktor lőtték. A Tabdi csapata 7 ponttal a 11. helyen, a kiskőrösiek pedig 31 ponttal az 1. helyen zárták az őszi szezont.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (28 db kép)
MEGOSZTÁS