A kiskőrösi Varga Zsoltot mindenki a HUFBAU-Akker Kft. műszaki részlegéről ismerheti, ahol segítőkészen várja a vásárlókat. Ezúttal egy másik oldalát ismerhették meg azok, akik elsőként vagy épp rendszeresen eljárnak hozzá terápiára.

-Hirdetés-

2018. november 14-én a kiskőrösi Petőfi Sándor Művelődési Központban gyűltünk össze párnákkal, takarókkal és matracokkal a kezünkben. Varga Zsolti meghirdetett egy Jótékonysági Hangfürdőt, melynek teljes bevételét a kiskőrösi harcos kislány, Hatvani Adél családjának adományozta. A lazítást követően Adél anyukája, Almási Kitti beszélt pár szóban Adél jelenlegi állapotáról: “Adél most itthon van picit, hazaengedték pár napra. Szombaton kezdjük a kemoterápia második szakaszát.”

Különleges utazásra számíthatnak a résztvevők a hangok világában. Állandóan cikázó gondolataink lecsillapodásával, elménk békés vidékére érkezhetünk. Ott megpihenve elengedhetünk régi fájdalmas pillanatokat, sérelmeket vagy belső harmonikánkra lelhetünk.
Nincs más dolgunk, mint ellazulni, hogy a káprázatos hangokat magunkba tudjuk engedni és megtapasztaljuk a lágy rezgések feltöltő, nyugtató hatását.
Az eseményen résztvevők kényelmes fekvő helyzetben hallgathatják végig az előadást”-
mondta el Zsolt, a hangterápiás előadó.

Nos, érdekes élményben volt részünk. Egymásnak idegen emberek a földön fekve már-már tábori hangulatban, körülöttünk mécsesek, hangtálak és Varga Zsolti nyugtató hangja, szenzációsan ellazított. A csendet felváltotta a különféle hangtálak rezgésének hangja, kizárva ezzel az utca zaját. Először mindenkinek cikáznak a gondolatai, majd némelyek lemennek abba a bizonyos alfába vagy épp elbóbiskolnak, később pedig visszatérnek a valóságba. Leírni nem igazán lehet, ezt tényleg meg kell tapasztalni.

Köszönjük az élményt!

DéKá

MEGOSZTÁS