Süveg Attila soltvadkerti rendőr törzsőrmestert meglepte egy kisiskolás

-Hirdetés-

A Soltvadkerti Rendőrőrs postaládájában a napokban egy titokzatos levelet találtak az egyenruhások. A boríték „Attilának” volt címezve, azt szabályosan, postán küldte meg feladója. A soltvadkerti rendőrök rövid időn belül „kinyomozták”, hogy ki volt a feladó.

A “titkos” levél

A rendőrőrsön csak egy Attila nevű rendőr szolgál, Süveg Attila rendőr törzsőrmester, körzeti megbízott, aki úgy gondolta, a levél talán neki szól. A borítékot kibontva egy gyermekrajzot talált, ami egy rendőrt ábrázolt. Mivel hasonlóságot vélt felfedezni maga és a rajz között, immár bizonyossá vált, hogy csak ő lehet a címzett. Az egyik közösségi portál segítségével felkutatta a rajz készítőjét, Trapp Bence 3. osztályos soltvadkerti kisfiút. Bencéről kiderült, hogy nagy rajongója a rendőröknek. Olyannyira, hogy szülei „mini egyenruhát” is készíttettek neki, amelyet gyakran visel szabadidejében.

Attila és Bence

A körzeti megbízott és Bence egy nyári rendezvényen találkoztak, a rajz ennek hatására készült. Ma reggel pedig Attila lepte meg „leendő kollégánkat”: a kisfiú rendőrautóval utazhatott az iskolába, illetve egy ajándékcsomagot is kapott a rajz ihletőjétől.

Forrás: police.hu
DéKá

MEGOSZTÁS