Már 4 éve, hogy városunk szeretett jégkorong edzője, Rajz Attila elhunyt. November 16-án, halálának évfordulóján a róla elnevezett jégpálya előtt fia (Rajz Áron), barátai, edzőtársai és növendékei emlékeztek Tilura.

-Hirdetés-

A 17-es mezszámot viselt csíkszeredai fiú életéről Szekeres Károly lánya, Szekeres Nikolett (a Szegedi Tudományegyetem kommunikáció és média szakos hallgatója) állított össze egy videót, melyben Szekeres Karesz, – akit Tilu csak Szek-nek hívott – Rajz Áron és Attila növendékei elevenítették fel, hogy milyen is volt az élet Tiluval.

„Ő volt a legjobb edzőnk” – nyilatkozta a szintén 17-es mezszámú László.

„Elvárta, hogy növendékei rendet tartsanak a szekrényükben; és mennyire jól tette… ha rendszerezettek az életben, akkor a pályán is azok ” – emlékezett Szekeres Károly.

Tiluból nem hiányzott az alázat, a lelkesedés és a kitartás. Őt mindenki szerette! Emlékeinkben őrizzük, és ha belépünk a jégpálya kapuján, valahogy mindig úgy érezzük, még mindig jelen van és szurkol nekünk!

Rajz Attila emlékére

Rajz Attila fia, Áron azt kérte a jelenlevőktől, hogy játszanak egy jót, élvezzék és így emlékezzenek meg édesapjáról ….hiszen ő is ezt szerette volna!

A csapat így is tett. A Rajz Attila jégpálya korongok ütődésétől, a korcsolya jégen sercegő hangjától és a baráti mosolyoktól volt élettel teli… Tilu emlékére….akit mindenki szeretett!

K.Sz

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (36 db kép)
MEGOSZTÁS