November 16-án 17:30-kor tematikus kiállítás nyílt Kiskőrösön a Petőfi Sándor Művelődési Központ kamaratermében. A kiállítást a Kőrös-Körül a Művészetért Egyesület szervezte. Az egyesület alkotóinak munkáiból került ki egy válogatás.

-Hirdetés-

A kiállítás témája a múlt és a jelen kapcsolata. Az egyesület tagjainak feladata az volt, hogy keressenek párhuzamot, vagy hasonlítsák össze a múlt dolgait, a jelenkor fejlettségével, változásaival.

A művek közt találhatunk szobrokat, festményeket, grafikákat és digitális fényképeket is

A kiállításmegnyitó rendhagyó módon zajlott, mivel a nyitóbeszédek után mindenki egy széket vitt a terembe magának és családias hangulatú beszélgetésben mutatták be a művészek a kiállítást a jelenlevők kérdései alapján. Így sokkal közvetlenebb lett a megnyitó és sokkal jobban meg lehetett érteni mit is akart kifejezni a művész, alkotása által.

A közönségnek sok kérdése volt, így az alkotók el tudtak mondani minden érzést, háttérfolyamatot, ami a műveik keletkezése közben folyt.

Szüreti mulatság c. festmény

A művek között találhatunk szobrokat, festményeket, grafikákat és digitális fényképeket is, így egy igazán sokszínű kiállításnak lehetnek szemtanúi az érdeklődők.

Sz.Á.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (26 db kép)
MEGOSZTÁS