Bensőséges, családias hangulat, no meg persze öröm, nevetés, jókedv jellemezte a Kiskőrösi Óvodák Szűcsi Tagóvodájának november 16-i bálját. A minden évben megtartott rendezvénynek most is a Diákkonyha biztosította a helyszínt. Kecskemétiné Viczián Ilona tagóvoda vezető köszönetét fejezi ki mindazoknak, akik ajándékok, tombolatárgyak felajánlásával hozzájárultak az est sikeréhez. 

A bál kezdetén
-Hirdetés-

TS Gastro Kft.-vel annyira meg vannak elégedve a szülők, hogy az idei évben, az ő ételeik kerültek terítékre, természetesen nem az óvodai menü formájában. A Szamba zenekar gondoskodott róla, hogy senkinek ne legyenek kalóriagondjai, miközben fergeteges hangulatot teremtettek. Közben persze szusszantak is a vendégek, így például szemtanúi lehettek Hóferike és a 7UP című műsornak, amit Torgyik Sándor és lelkes kis csapata adott elő. Nem is tudom, hogy a műsorban résztvevők vagy a közönség nevetett-e jobban a poénokon.

Jókedvből nem volt hiány

 A bál egyik legizgalmasabb része volt, amikor is, árverést tartottak a soltvadkerti Városi Óra-Ékszer bolt nagylelkű felajánlásának köszönhetően, kettő darab nagy értékű óra talált gazdára. Az aukció bevételét egyrészt Hatvani Adél gyógyítására és családjának segítségére ajánlották fel, másrészt pedig a bálból befolyt összeggel kiegészítve a Mozgáskotta Módszer gyakorlati megvalósítására alkalmas eszközöket vásárolnak.

B.M

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (27 db kép)
MEGOSZTÁS