A korábbi évek hagyományainak megfelelően idén is bált rendezett a kiskőrösi KEVI Harangvirág Óvodája. Az esemény nagy érdeklődés mellett, 177 fő részvételével zajlott le.

-Hirdetés-

Az intézmény vezetője Tiriczné Szabó Szilvia elmondta, hogy a bál központi témája a „matrózok, tengerészek” voltak, amelyet augusztus közepe óta szerveznek. Az est során fellépő óvodai dolgozók és szülők csapata a táncot október óta gyakorolta heti egy alkalommal Bíró Gábor tánctanár segítségével. A zenét az óvónők választották ki, melyre a tánctanár találta ki és tervezte meg a koreográfiát.

A sokak tetszését elnyert produkció

A 320 tombolatárgy a szülők felajánlásinak köszönhetően került a szerencsésekhez, amiket az óvónők csomagoltak be. Mindezek mellett több mint 50 fődíj is gazdára talált az est során. A bálból származó bevétel az óvoda oldalsó udvarának árnyékolására, napernyők felszerelésére szeretnék fordítani.

Tasi Tamás és Kis Gyöngyi

A nagyszerű hangulathoz a zenét Tasi Tamás és Kis Gyöngyi szolgáltatta. A vezető óvónő kiemelte, hogy a korábbi évekhez hasonlóan most is nagyon aktívak voltak a szülők és gyorsan el is kelt az összes jegy a bálra.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (35 db kép)
MEGOSZTÁS