Több mint negyedszázados múltra tekint vissza a mindenkori harmadik osztályos tanulók erdei iskolájának támogatására rendezett izsáki jótékonysági bál. Az Izsáki Táncsics Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, és a Tanítók Alapítványa az Izsáki Iskoláért szervezésében megvalósuló bál, 2018. november 17-én, ismét a jól megszokott helyszínen, az Izsáki Sportcsarnokban került megrendezésre.

A harmadik osztályosok tánca alapozta meg a bál hangulatát
-Hirdetés-

A hangulatos bálteremmé átalakult sportcsarnokban Gera Árpád Zoltánné intézményvezető és dr. Reznerné Viczián Erzsébet alapítványi elnök köszöntötte a bálozókat. A harmadik osztályosok néptánc elemekre épülő nyitó tánca végén, a szüleiket felkérve és folytatva a táncot, együtt alapozták meg az est hangulatát. A Vino étterem szervírozta ízletes vacsorát követően hamar megtelt a táncparkett a Bácsi Gyula DJ keverte, lézeres fényjátékkal kísért, 80-as és a 90-es disco zenékre. Csak jóval éjfél után került sor a tombola nyeremények sorsolására, amely köszönhetően az adakozókedvű támogatóknak, elég sok tételből állt. A nyereményözön után hajnalig folytatódott a buli…

Lézeres fényjátékkal kísért, 80-as és 90-es disco zenékre táncoltak a bálozók

Külön köszönet illeti a főszervező, Kollárné Cséplő Gabriella, Dr. Reznerné Viczián Erzsébet és Oláh Ibolya harmadik osztályos osztályfőnökök, a nyitótáncot betanító Lukácsné Haránt Eszter mellett, a harmadik osztályosok szüleinek segítő munkáját.

-fg-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (47 db kép)
MEGOSZTÁS