November 17-én a Bem iskola fogadta be az évente megrendezésre kerülő Kalocsa-Kecskeméti ifjúsági találkozót 136 résztvevővel.

-Hirdetés-

A KEFIR minden évben egy fő előadással és egy ehhez kapcsolódó csoportos beszélgetéssel várja a fiatalokat, viszont Kiskőrösön rendhagyó módon vetélkedő és táncház is helyet kapott a programok között.

Gruckmann házaspár előadása: “Nagy családban élni” témában

Váchartyánból érkező, kiskőrösi származású Gruckmann házaspár mutatta be hat gyermekével a fő előadást, melynek témája: Nagy családban élni. Az általuk feltett kérdések után, csoportos beszélgetésben fejthették ki véleményeiket a jelenlévők, kulcsszavakkal és rajzokkal összegezve, és egy plakáton ábrázolva szemléleteiket, meglátásaikat. A vetélkedőkben talányos kérdések kaptak helyet masszív gondolkodásra sarkallva a csapatok tagjait.

A táncház mindenki kedvence volt

A táncház Német Mihály segítségével osztatlan sikert aratott minden korosztályban.
A nap végén Bábel Balázs Kalocsa-Kecskeméti érsek mutatta be a szentmisét 15 atya részvételével, a leendő 2020-as Budapesti eukarisztikus kongresszus missziós keresztje jelenlétével. A zenei szolgálatot a kiskőrösi fiatalok, Német Mihály és a Kinda házaspár közreműködésével biztosították.

Teltház a Bem Iskolában, 136 résztvevővel

Hálás köszönet a főszervezőknek; Lasztovicza László Igazgató Úrnak, hogy biztosította a helyszínt az összejövetel számára, és TS gastro Kft.-nek a vacsoráért. Továbbá Nagyné Rigó Ági, Polgárné Rigó Éva, Petrócziné Márti, Bali Kingának és a kiskőrösi ifi csapatának az előkészületekért és kivitelezésért.

P.B.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (58 db kép)
MEGOSZTÁS