Mivel mindenki tudja, látja és tapasztalja, hogy Soltvadkerten az Arany János úti Óvoda új résszel bővült és a régi szárny is megújult, ezért gondolták a szervezők, hogy az idei évben a bál ezeket a stílusjegyeket viselje magán, bemutatva ezzel, hogy milyen is az élet az új óvódában.

Kovács-Börcsök Brigitta szervezőnek Nagy-Holczimmer Edina köszöni meg az eddigi szervezői munkáját
-Hirdetés-

„A célunk mindig az, hogy sikeres bált szervezzünk. Hiszen ez teszi számunkra lehetővé, hogy Bölcsődénkben és Óvodánkban is színvonalas programokat tarthassunk és hozzájárulhassunk a körülmények folyamatos javításához. Köszönettel tartozunk városunk vállalkozóinak, szülőtársainknak és mindenkinek, aki felajánlásával hozzájárult jótékonysági estünkhöz. A fantasztikus díszítés az óvónők, gondozónők és a szülők közös munkáját dicséri, melyet ezúton is külön köszönünk nekik.„ – hangzott el Kovács-Börcsök Brigitta szervező nyitóbeszédében.

A lelkes óvónők és dajka nénik különleges királyi műsora

Minden évben vannak, akik utoljára segítenek a jótékonysági est megszervezésében. Így volt ez most november 24-én este is. Köszönetet mondtak eddigi munkájuknak, Takács Tündének és Kovács-Börcsök Brigittának, valamint akiknek már nem jár oda a gyermekük, de mégis segítettek Tóthné Csikász Brigittának, Kissné Ország Dórának és Schneiderné Májer Juditnak.

Az est hangulat felelősei: Kis Gyöngyi és Tasi Tamás

A Kossuth Lajos Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában megtartott bálban a fejedelmi vacsora előtt – amiről a SA-NO-TI Kft gondoskodott – az esten lelkes óvónők és dajka nénik egy igazán különleges királyi műsorral lepték meg a vendégeket, ami hatalmas sikert aratott. A nagyértékű fődíjak és a sok értékes tombola tárgy meghozta a kedvet a vásárláshoz, szinte pillanatok alatt elfogyott a tombola. A hajnalig tartó örömteli mulatáshoz a zenét pedig Kis Gyöngyi és Tasi Tamás szolgáltatta.

-K.Gy.-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (60 db kép)
MEGOSZTÁS