Fergeteges, együtt éneklős koncertet adott 2018. november 24-én az izsáki ZÖREY klubban a Margaret Island zenekar, a szokásos felállásban: Lábas Viki (ének), Füstös Bálint (gitár), Törőcsik Kristóf (basszusgitár), valamint az állandó közreműködők Verók Tomi (gitár), Koltay Kurszán (billentyűs), és Gerendás Dániel (dobok).
A legnagyobb fesztiválok többezres nézőközönsége előtt játszó együttes ezúttal egy vidéki klubban mutatta be III. nagylemezüket, és természetesen a korábbi kedvencek sem maradhattak ki. A zenekar és a rajongók közelsége és egymásra hatása hamar összhangot teremtett. Lábas Viki, az örökké (mezítláb) táncoló énekesnő és a teljes csapat őszinte örömzenélése feledhetetlen élménnyel örvendeztette meg a ZÖREY klub közönségét. Különösen a korábbi kedvenc dalok felszabadult együtt éneklése mutatta meg a kis zenei klubok utánozhatatlan hangulatteremtő légkörét. (Erről tanúskodik egy a közösségi médiában megosztott videó is.)

A Margaret Island énekesnője, Lábas Viki és rajongói
-Hirdetés-

A ZÖREY klub nemcsak koncertnek adott helyet, hanem a zenekar tagjai és a rajongók találkozásának is. Margaret Island szuvenírek és CD-k dedikálása jó alkalom közös fényképek készítésére és egy kis csevegésre, amire Lábas Vikiék őszinte közvetlenséggel álltak rendelkezésre.
Hálás köszönet a csodálatos estéért!

-fg-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (34 db kép)
MEGOSZTÁS