A Betlehem állítás szokása világszerte részévé vált a templomok és közterek karácsonyi programjainak. Lényege, az egykori események átélése, ami hozzásegíti az embereket, hogy saját szívükben is elkészítsék a jászolt, amelybe minden karácsonykor beleszülethet a kisded, aki hajléktalanul, nincstelenül jött a világra, magára véve minden emberi fájdalmat, nélkülözést.

Igazi csapatmunkával készült a kiskőrösi Betlehem
-Hirdetés-

Kiskőrösön helyi összefogással készült el a Betlehem. Supka Éva, a Kiskőrös Városért Alapítvány kuratóriumi elnökének hívó szavára jöttek össze és készítették el a Szent család hajlékát, melyet fenyő és szalmaillat vesz körül. A szemmel látható szép eredmény  Almási János, Farkas József, Szabó Anna és szülei, Petrócziné Jesztl Klára, Nagyné dr.Sárfi Ildikó, Szarkáné Szabó Gabriella, Berkecz Mónika, Fekete Nelli Napsugár, Dr. Ba Mariann, Molnár Lenke, Pethő-Szűcs Mária odaadó munkájának köszönhető.

Csányi Ibolya, Dr.Nagy Gabriella és Szűcsné Hajdú Mária

A 300 éves Kiskőrös adventi koszorúja is elkészült ezen a délelőttön mely Csányi Ibolya, a Gardenor kertészet munkatársai, Dr.Nagy Gabriella és Szűcsné Hajdú Mária keze munkáját dicséri. Köszönet a Kőrösszolg Kft. munkatársainak is az előkészítő munkálatokért.

B.M

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (15 db kép)
MEGOSZTÁS