Mint az köztudott, több éves kihagyás után az idén lett újra a Kiskőrösi NKSZSE gárdájának felnőtt csapata is. A lányok a megyei I. osztályban kezdték el a szereplést és a felnőtt játékosok kezdeményezésére „Női kézilabda bált” szerveztek december 1. napjára.

-Hirdetés-


Az esemény nagy érdeklődés mellett zajlott le, hiszen 160-an vettek részt a kiváló hangulatú bálon, melyen a talpalávalót Markó János „Nani” és Komlósi György szolgáltatta. A programról az egyesület részéről Czérna János elmondta, hogy a bál első alkalommal került megrendezésre, melyből hagyományt szeretnének. Az előzetes szervező munkálatokat Czérna Bianka fogta össze, melyben a klub játékosainak nagy része és azok hozzátartozói vettek részt. Az est fénypontjának számító műsorban a serdülő, az ifjúsági és a felnőtt csapat tagjai vettek részt. Nagy sikert aratott az „átmenet”, amely során jelmezekbe öltözve adtak elő táncos-zenés balett és mazsorett műsort, majd egy kis focizás után színpadra lépett a kézilabda csapat és együtt énekelték el a „nem lehet a Kiskőrössel kikukoricázni”, valamint az „újra itt van a nagy csapat” című dalokat. A komoly szervezőmunkának köszönhetően tombola is volt. A közös táncot Néző Vivien tanította be a résztvevőknek.

A bál bevételét a működési kiadások fedezetére fordítják, mint az orvosi igazolások díjára, étkezési vagy utazási költségek fedezetére.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (28 db kép)
MEGOSZTÁS