A Kiskunsági Intézmények (Kun István) Kézilabda Iskola (KIKI SKFT) hazai mérkőzéseit az Izsáki Táncsics Mihály Általános Iskola Sportcsarnokában játssza. Három korosztály: a NB II férfi felnőtt-Dél, a Férfi Ifjúsági III. osztály-Dél, és a Fiú Serdülő III. osztály-Dél csoportokban játszó csapatok közül a serdülők szerepelnek a legjobban, a táblázat második helyén állnak. A felnőttek és az ifjúságiak egyaránt a középmezőnyt erősítik.

-Hirdetés-

A 2018. december első hétvégéjén az őszi idény utolsó hazai mérkőzéseire került sor. A 2018. december 1-én 16-órától játszott felnőtt csapat nem tudta felvenni a versenyt a táblázatot vezető, minden elemében erősebb ellenféllel szemben: KIKI SKFT – Rév TSC (27-49). 2018. december 2-án délután a fiatalok nyerni tudtak. A serdülők kiélezett küzdelemben és a meccs végén jobb összpontosítással tudtak nyerni, bebiztosítva a második helyüket a tabellán: KIKI SKFT – Rév-OKSI (22-21). Az ifjúságiak meggyőző fölénnyel szerezték meg a két pontot: KIKI SKFT – Tiszakécske VSE (36-16).

A következő hétvégén, az őszi utolsó fordulóban nehéz mérkőzések várnak a csapatokra, különösen a serdülőknél: a tabella első két helyezettje játszik egymással.

-fg-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (39 db kép)
MEGOSZTÁS