Soltvadkerten az első Adventi Versmondó Est 1995 decemberében került megrendezésre az Arany János utcai Óvodában, hagyományteremtő céllal. Idén december 4-én, kedden 17 órai kezdettel immár 24. alkalommal mondtak a gyermekek téli ünnepkörhöz, így a Mikuláshoz, Adventhez és a Karácsonyhoz kapcsolódó verseket.

A csoportok óvodapedagógusai előadása a gyermekek versei előtt
-Hirdetés-

A vállalkozó kedvű, többnyire középső- és nagycsoportos gyermekeket, de természetesen a bátor kiscsoportosokat is szívesen hallgatja a közönség ezeken az ünnepi alkalmakon, akiket a csoportok óvodapedagógusai színvonalas, igényes szakmaisággal készítenek fel.

Schmélné Szőrfi Gyöngyi egy-egy kis ajándékot és emléklapot adott át a műsor végén a gyermekeknek

“A versmondó gyermekek szülei meghívót kapnak erre az alkalomra, melyre mindig szeretettel várjuk családjuk többi tagját is. Idén első alkalommal a tornaszobánk ad helyet ennek a szívet melengető alkalomnak, melyre a dekorációt mindig a szorgos kezű óvó nénik készítik. A versmondó gyermekek jutalma emléklap. A Szülői Szervezet jelképes ajándékkal, valamint finomságokkal kedveskedik a gyermekeknek. A versmondók tábora évről-évre gyarapszik, idén 26 gyermek versmondásában gyönyörködhetett a hallgatóság.” – tudtuk meg Bodahelyi Antalné Elvirától a Soltvadkerti Óvodák és Bölcsőde vezetőjétől.

-K.Gy.-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (41 db kép)
MEGOSZTÁS