A SZÓ-LA-M Alapfokú Művészetoktatási Intézmény minden évben két alkalommal biztosítja növendékei számára a bemutatkozást, hogy számot adjanak fejlődésükről. December első hetében számos alkalommal megtöltik az iskola nagytermét, hogy mindenki lehetőséget kapjon, december 6-án a Rézfúvós tanszak hangversenyét tekinthették meg a hozzátartozók és meghívott vendégek. Felkészítő tanáruk Boldoczki Róbert a háttérben segítette művészpalántáit, mert egy jó tanár sohasem pihen. Zongorán közreműködött Vikorné Hajas Matild.

-Hirdetés-

A közel két órás előadáson mindenki feszült csendben figyelt, a kezdő növendékek izgalmát a közönség is átvette. Volt, akiknek hangszeres tudása kiemelkedő volt – az ő zenéjük közben érezhettük, hogy „A Művészet lemossa a lelkekről a mindennapok porát” (Picasso).

Ez a hangverseny különleges volt azért is, mert Kertai Márton és Rita valami rendkívülivel szerettek volna kedveskedni nagyszüleiknek 50. házassági évfordulójuk alkalmából. Tanáruk segítségével egy kamaraegyüttes verbuválódott, és így fejezhették ki szeretetüket nagyszüleik felé.

B.M

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (12 db kép)
MEGOSZTÁS