Télapót mindenki ismeri, hagyományaival együtt. A kisebb gyermekeken kívül a középiskolások is időt szentelnek a hagyománynak, az iskola keretein belül. Ahogyan minden évben, idén is december 6-án reggel az iskola bejáratánál az ügyeletes tanárok helyett krampuszok, rénszarvas, és Télapó fogadta a diákokat.

Természetesen a pedagógusok sem maradhattak ki a szaloncukor osztásból
-Hirdetés-

Minden évben a diákönkormányzat tagjai, illetve a végzősök keltik életre a Mikulást és barátait. Az időben érkező diákok szaloncukorral mehetnek tovább, aki pedig kifut az időből és csengetés után érkezik, “kénytelen” karácsonyi szerenádot adni.

Még a tesiórákra is ellátogattak a sportcsarnokba

Miután elkezdődnek az órák, a csapat az egész iskolát körbejárja, karácsonyi dalokat kérnek a diákoktól, szaloncukorért cserébe. Ezt a szép hagyományt idén a két kísérő tanár: Dulai Csilla és Horváth Kinga mellett Surányi Szabolcs, Schuller Gréta, Opauszki Viktória, Geiger Zsanett, Bartel Dominika és Bleszák Anita elevenítette fel. A diákok minden évben nagyon élvezik ezt a programot, hiszen az ilyen események visznek fényt a szürke hétköznapokba.

T.R.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (19 db kép)
MEGOSZTÁS