Az Elektro Favorit 10 éve foglalkozik szórakoztató és háztartási elektronikai termékek kiskereskedelmi forgalmazásával, ahol segítőkész, szakképzett eladók, barátságos környezetben várnak titeket. Kínálatukban a legújabb technológiájú, legmodernebb háztartási gépekkel, műszaki cikkekkel találkozhattok, – legyen szó elektromos fogkeféről, telefonról, hűtőgépről vagy épp egy LED-es televízióról.

-Hirdetés-

Az elmúlt 10 év alatt az elektronikai kereskedelem területén sok minden megváltozott. Megvetették lábukat a multinacionális vállalkozások, időközben fellendült az e-kereskedelem úttörő időszaka is, az Elektro Favorit struktúrája azonban mit sem változott.

A továbbra is mikrovállalkozásként működő, immár 5 fős csapat  (Kuti István, Balázs Róbert, Szabadi Ferenc, Opauszki János, Krizsán Márk) a személyes, szakmai alapokon nyugvó hagyományos kereskedelemben hisz.

Egy 40 m2-es kis üzletben kezdődött minden, mi voltunk akkoriban a legkisebbek. Ahogy teltek-múltak az évek, az összes nagyobb konkurencia bezárt, csak mi maradtunk. Minek köszönhető mindez? Csak őszintén a műszaki termékekről –ahogyan a szlogenünk is szól. Semmi másnak. Alapkoncepciónk is az, hogy mindenkinek őszintén és csak a legjobbat ajánljuk – mondja Kuti István.

Mivel a legtöbb hazánkban forgalmazott márkát közvetlenül a gyártótól, illetve a hazai képviselőtől szerzik be, a kiváló árak mellett a bizalmon alapuló kereskedelmet tartják fő erényünknek a multik, illetve az internetes áruházak személytelen kereskedelmi gyakorlatával szemben.

Árukínálatunkon kívül, foglalkozunk egyedi megrendelésekkel is. Üzletünkben csak olyan termékek találhatóak, melyeket magunk is jó szívvel ajánlunk. Kellemes családias csevejben egyeztetünk mindarról, hogy mi is a legjobb az ügyfélnek. Nagyon fontosnak tartjuk azt is, hogy vásárlóinkat ne csak a döntéshozás alkalmával, ne csak garanciaidőn belül, hanem garanciaidőn túl is ugyanúgy segítsük. Rengeteg munkánk van abban, hogy ezeket a szervizes kütyüket beszerezzük – meséli a tulajdonos.

Az elmúlt 10 évben évről-évre növekedett forgalmuk, töretlenül helytállnak a konkurenciaharcban és még mindig tudnak fejlődni. Nem élnek rövidtávú kereskedelmi fogásokkal, ehelyett szakmailag felkészülten, valós akciókkal, versenyképes készlettel várják vásárlóikat.

Hálásak vagyunk azért a támogatásért, amit az elmúlt 10 évben vevőinktől kaptunk. Szeretnénk az elkövetkező legalább 10 évet ugyanígy végigcsinálni – hangsúlyozza Kuti István.

10 éves évfordulójuk alkalmából az Elektro Favorit csapata 2018. november 5. és 2018. december 12. között születésnapi nyereményakcióval kedveskedik nektek!  

A nyereményjáték feltételeiről Facebook oldalukon vagy személyesen az üzletben (6200 Kiskőrös, Bajcsy Zs. u. 9.) tudtok érdeklődni, ahol szakképzett, segítőkész eladók várnak titeket.

Kutyifa Icu 

MEGOSZTÁS